"Ik voel me vaak anders dan anderen." - Adinda

Ik ben Adinda en ik ben 12 jaar oud. Ik heb autisme en dyslexie. Hierdoor voel ik me vaak anders dan anderen - vooral op school. Ik ben erg braaf en eerlijk. Graag doe ik alles volgens de regels. Als ik me fijn voel, dan klets ik graag.

 Door mijn autisme heb ik sneller een vol hoofd en voel me daardoor sneller verdrietig. Verder is het lastig dat ik vaak niet begrepen word door anderen. 

 Ik ben heel trots op mijn band met mijn huisdieren. Ik heb een hond (Mickey) en twee cavia’s (Beertje en Teddy). Ook ben ik er trots op dat ik het goed doe op school - met wat extra hulp. Aankomend jaar ga ik naar groep 8, dat vind ik wel spannend.

 Mijn tip voor mensen met autisme is om vooral bij jezelf te blijven en goed te blijven voelen wat fijn is voor jezelf. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.