"Ik zit van jongs af aan in de ggz wereld." - Jasmijn

Hoi! Ik ben Jasmijn, 21 jaar en ik hou van mode en kunst. Mijn hobby's zijn kleding ontwerpen en naaien en het maken van kunst. 

Ik zit van jongs af aan in de ggz wereld en heb diverse opnames en behandelingen achter de rug. Sinds een paar maanden woon ik weer in mijn ouderlijk huis, bij mijn vader, moeder en broer. Door mijn autisme en andere psychische problemen ga ik helaas niet meer naar school of werk. 

Sinds ik thuis ben, heb ik een eigen atelier gekregen waar ik bezig kan zijn met mijn kleding, ontwerpen en kunst. Ik heb een kunstwerk (met bijhorende beschrijving) gemaakt over autisme en overprikkeling, deze heb ik onthuld op het FANN-congres, met mijn zelfgemaakte/ontworpen kleding aan. Ik hoop hiermee mensen te kunnen helpen en inspireren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.