"Het is oké om niet oké te zijn." - Gwynne

Ik ben Gwynne en ben 16 jaar oud. Ik ben gediagnosticeerd met ASS en een generaliseerde angststoornis, maar ik kan heus wel tegen een stootje. Ik ben in mijn basisschooltijd gediagnosticeerd met ASS. Dit kwam als een schok voor mij, omdat ik een erg sterke mening had over mensen met autisme. Toen ik mij er verder in verdiepte, kwam ik erachter dat de diagnose autisme eigenlijk heel erg bij mij paste. Ik heb in mijn levensjaren veel negatieve ervaringen gehad. Maar dat laat ik mij niet tegenhouden.

Ongeveer 6 jaar geleden kreeg ik een angststoornis voor overgeven. Na 2 jaar in angst te hebben gezeten ben ik weer uit de put geklommen. Hier ben ik erg trots op.

En dit is meteen ook wat ik meisjes/vrouwen wil meegeven: na donkere regen dagen komt altijd weer zonneschijn. En het is oké om niet oké te zijn. Onthoud dat goed!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.