"Alle puzzelstukjes vielen op z’n plek." - Marloes

Mijn naam is Marloes en ik ben 31 jaar oud. Ik woon in Soest met mijn twee katten en werk als officemanager. 
Sinds 2020 weet ik dat ik autisme heb. 

Na het lezen van een stukje op internet over vrouwen met autisme vielen voor mij alle puzzelstukjes op z’n plek en ben ik dit verder gaan onderzoeken. 

Naast dat autisme voor mij een hele hoop ongemakken met zich meebrengt, ben ik vooral bezig met de zoektocht naar de positieve kanten ervan. Zo ben ik goed in het schrijven van teksten (en woordgrapjes), maak ik altijd duidelijke afspraken, ben ik enorm creatief en kan je mij uitstekend meenemen als je wilt winnen bij een pubquiz, door alle random feitjes die ik onthoud. 

Ondanks dat een opleiding afronden me nooit is gelukt, ben ik qua werk nu wel precies waar ik wil zijn. Door hard te werken en heel vaak onderuit te gaan ben ik er ook gekomen. Dat is dan ook meteen mijn tip voor iedereen: als het niet linksom gaat, probeer eens rechtsom! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.