"Let's put a face on that "ASS" -Miranda

Ik ben Miranda Stevens, de fotografe achter dit project. Ik woon samen met mijn man, dochter en hondje Bae.
Fotografie is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe.

Autisme is vaak onzichtbaar, de beeldvorming komt vaak niet overeen met de werkelijkheid. Zodra je niet past binnen dat plaatje kun je dus enorm lang niet gehoord en gezien worden. Samen met Female Autism Network Netherlands (FANN) is drie jaar geleden het idee ontstaan om een fotoproject te starten over autisme bij vrouwen. Als fotografe wilde ik deze vrouwen de kans geven om hun gezicht te laten zien en hun persoonlijke verhaal te delen. 

De afgelopen jaren heb ik 100 vrouwen met autisme gefotografeerd, mijn doel is om met dit fotoproject meer kennis, begrip en zichtbaarheid te creëren rondom autisme bij vrouwen. 

Of je nu hulpverlener, naaste, zelf autistisch of hier bent uit nieuwsgierigheid, ik hoop dat jij als bezoeker van deze website geïnspireerd raakt door de portretten en verhalen die een schat aan echte ervaringskennis delen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.